Over mij

 
 

Ik ben Jolanda van Luijk, moeder van drie kinderen, en ik werk al sinds 1982 in de kraamzorg.

Kraamzorg geven is mijn lust en leven. Daarom heb ik in 2008 mijn eigen bedrijf opgericht: Kraamzorg Jolanda. Hierdoor kan ik, in combinatie met mijn jarenlange ervaring, mijn cliënten de zorg bieden die ze nodig hebben.

Gedurende de kraamperiode is er veel persoonlijke zorg voor moeder en kind. Hierbij wordt de rest van de familie zeker niet vergeten.

Als Kraamzorg Jolanda zorg ik er natuurlijk voor dat ik volledig op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Zo volg ik jaarlijks bijscholingscursussen en werk ik volgens het borstvoedingsprotocol

 

Kraamzorg Jolanda bestaat 10 jaar!

Artikel in Telstar, 8 augustus 2018
Kraamzorg Jolanda Bestaat 10 jaar artikel

Op 8 augustus 2018 is het 10 jaar geleden dat Kraamzorg Jolanda werd opgericht. Reden voor een jubileum met een feestelijk tintje! 

Oprichtster Jolanda van Luijk is al sinds 1982 kraamverzorgster. Ze heeft destijds de opleiding voor Kraamverzorging afgerond en is toen met veel enthousiasme kraamverzorgster geworden -en gebleven. Zo is haar eerste kraamzorgbaby, bij de familie Vonk in Delft, inmiddels al 36 jaar oud! Ze heeft aan haar eerste kraamgezin zelfs een warme vriendschap overgehouden. Jolanda heeft sindsdien al meer dan 1000 gezinnen van kraamzorg voorzien.

10 jaar geleden nam Jolanda een belangrijke beslissing: ze besloot als zelfstandig kraamverzorgster haar passie voort te zetten. Hiermee ging een grote belangrijke wens van haar in vervulling. Via haar bedrijf Kraamzorg Jolanda kan ze nu aan moeder en kind de kwaliteit zorg bieden die ze nodig hebben. Zij wil het hele gezin persoonlijke aandacht geven en met raad en daad bijstaan. Bijvoorbeeld door voldoende dagen zorg te bieden en bij voorkeur altijd hetzelfde gezicht gedurende de kraamtijd. 

Het werkgebied van Kraamzorg Jolanda is Pijnacker-Nootdorp en de aangrenzende gemeenten. In deze regio zijn nog volop jonge gezinnen die kraamzorg kunnen gebruiken. Steeds vaker komt Jolanda terug bij gezinnen waar ze al eerder heeft gekraamd. Het is erg leuk om de andere kinderen weer terug te zien en het voelt dan vanaf het begin al heel vertrouwd. 

Jolanda heeft er na al die jaren nog steeds heel veel zin in. Ze wil dan ook nog heel wat jaren doorgaan met Kraamzorg Jolanda. Geïnteresseerden kunnen voor nuttige tips, informatie en contact terecht op haar website.