Hoe werkt het?

 
 

Hoe gaat Kraamzorg Jolanda te werk?

De kraamtijd is een periode waarbij professionele hulp en ondersteuning van groot belang zijn. Om u verder te informeren, vertel ik op deze pagina wat meer over mijn werkwijze als kraamverzorgster. Ten slotte heb ik wat handige informatie over mijn diensten voor u op een rijtje gezet.

Mijn werkwijze

Aanmelden bij Kraamzorg Jolanda

Wilt u zich aanmelden bij kraamzorg Jolanda, neem dan contact met mij op. Dit kan telefonisch of per mail. Heeft u nog vragen over de kraamperiode dan nemen wij die samen door, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Intakegesprek

Tussen de 30e en 34e week kom ik bij u thuis of doe ik een telefonische intake om nader kennis te maken en alles door te spreken.

Laatste weken voor de bevalling

De laatste weken voor de bevalling hebben we intensiever contact, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en bij een eventuele thuisbevalling kan assisteren.

Na de bevalling

Na de bevalling is het mijn doel om u en uw gezin een onbezorgde en onvergetelijke kraamperiode te bezorgen. Ik zal u ondersteunen op het gebied van deskundige zorg en adviezen, zodat u met goed vertrouwen de volgende fase in kunt.

Handige informatie

Bereikbaarheid (ook in geval van spoed)

Ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 06 1126 7862. Tijdens de intake krijgt u een extra telefoonnummer mocht ik niet bereikbaar zijn. Dit telefoonnummer is bij spoed te bereiken.

Altijd verzekerd van kraamzorg

Ik werk samen met verschillende zelfstandige collega’s. Zij dienen als back-up waardoor u altijd verzekerd bent van zorg mocht ik onverhoopt niet in staat zijn u kraamzorg te geven.

Werkgebied

Mijn werkgebied is Pijnacker-Nootdorp, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zoetermeer, Leidschendam en Den Haag. Mocht uw woongemeente er niet tussen staan, kunt u contact met mij opnemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Zorgverzekeraars

Natuurlijk werk ik samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Cliƫnten met zorgverzekering VGZ alleen in overleg!

Klachtenprocedure

Wilt u de klachtenprocedure van Kraamzorg Jolanda inzien? Download hier de Klachtenprocedure Cooperatie KZG.

Kraamzorg Jolanda is aangesloten bij

Beroepsvereniging voor de KraamzorgKenniscentrum KraamzorgHKZ Certificaat Kraamzorg JolandaDEKRA Gecertificeerd